El club

Qui som?

El Club Gimnàstic Mataró és un club de gimnàstica artística i aeròbica situat a la capital de la comarca del Maresme.

Fundat l’any 1990, amb més de 30 anys de vida, el club pretén dedicar els seus esforços a promoure la gimnàstica com un motor per formar a
nens i joves.

Els ingressos estan destinats a la millora de les instal·lacions i a la formació dels nostres tècnics.

Oferim una àmplia oferta de sessions d’entrenament, destinades tant a gimnastes principiants com a gimnastes de nivell avançat. Treballem amb esportistes de totes les edats.

Dues instal·lacions magníficament equipades i un experimentat equip tècnic, fan del nostre club el lloc ideal per practicar-hi gimnàstica.

El cos tècnic

El nostre cos tècnic està format per una àmplia plantilla de treballadors i treballadores, amb trajectòria professional i experiència en aquest esport. El nostre equip el formen professionals del món de l’esport i tècnics de gimnàstica artística i aeròbica.

Del del club, donem eines als nostres entrenadors i entrenadores per tal que es puguin formar de manera continuada, en facilitem la seva formació i creixement tant personal com laboral. La nostra prioritat es que puguin ampliar els seus coneixements i competències, convertint-se, cada dia, en millors professionals dins el sector.